Ramen de Gallina
Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Ramen de Gallina. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Ramen de Gallina is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes delicious. Ramen de Gallina is something that I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Ramen de Gallina, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Ramen de Gallina delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Ramen de Gallina is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Ramen de Gallina using 35 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
Una versión DELICIOSA de un clásico japonés, con pequeñas pero poderosas variantes. Son diferentes procesos que se funcionan en la presentación del plato para una degustación sin par.
Ingredients and spices that need to be Take to make Ramen de Gallina:
- 1 gallina criolla de 3 kilos con patas, hígado, corazón y molleja
- 250 gr alas de pollo
- Marinada:
- al gusto sal y pimienta negra
- 2 cdas vinagre de arroz
- 1 cda salsa de soja
- 1 cda azúcar
- 2 cdas vino de arroz
- Caldo:
- 2 cdas aceite girasol
- 1 cabeza ajos cortada a la mitad
- 6 ajíes dulce en julianas
- 1 pizca comino
- 1 pizca canela en polvo
- 2 cucharadas jengibre rallado
- 1 cebolla cortada a la mitad
- 2 ramas apios en trozos
- 1 zanahoria en trozos
- 1 manojo cilantro
- 6 ramas cebollina en brunua
- 2 cdas salsa de soja
- 2 huevos de gallina criollos
- Refrito:
- 2 tazas Repollo en cuadros
- 3 cdas aceite de girasol
- 2 dientes ajos picaditos
- 12 habichuelas en cuartos
- 1 cdta pimienta blanca (importante)
- al gusto sal
- 1 cda salsa de soja
- 1 cda vino de arroz
- Ramen:
- 400 gr fideo para RAMEN frescos
- 1 puño sal
- 3 litros agua
Steps to make to make Ramen de Gallina
- Depurar la Gallina: en un bol grande vamos a salar agua, con dos cucharas de vinagre blanco y sumergir la gallina cortada a la mitad por la columna y las alas de pollo por una hora para sacarles el sangrón y que la carne nos quede limpia. Esta agua se descarta luego.
- Caldo: En una olla alta, lo suficiente para sumergir la gallina y todos los vegetales, vamos a calentar el aceite y dorar los ajos, jengibre, cebolla e inmediatamente agregamos 2 litros de agua, las especies, damos hervor 5 minutos y agregamos las verduras, la gallina y las piezas de pollo. Rectificamos que el agua suba hasta 3 dedos por encima de los ingredientes. Rectificamos sal. Esto hervirá suavemente por una hora o hasta que ablande la gallina. Aquí sacamos todos los sólidos.
- En este caldo agregamos el mazo de cilantro, la salsa de soja y los huevos batidos, le damos 4 minutos de hervor, sacamos el cilantro y agregamos la cebollina finamente cortada, tapamos y apagamos fuego. La gallina la cortamos en piezas y la reservamos.
- Sofrito: calentamos el aceite, salteamos las habichuelas, el repollo en cuadros, agregamos los ajos, damos el punto de sal y pimienta blanca. Salteamos hasta dorar los vegetales que aún estén crujientes. Agregamos el vino de arroz y la salsa de soja, salteamos 1 minuto más y lo vaciamos sobre la gallina picada.
- Ramen: calentamos el agua, cuando hierva salamos y agregamos la pasta, la dejamos que se cueza al dente y retiramos, e inmediatamente la servimos en cada plato de comensales. Calcula que ocupe la mitad del plato sopero ladeado. En la otra mitad del plato acomodas la porción de gallina con sofrito y rellenamos el plato con el caldo de Gallina.
- Opcional: puedes retirar toda la piel dela gallina, cortas en tiras del tamaño de un dedo y haces chicharrón de gallina, este crocante lo pones sobre la gallina al servir cada plato, dándole un toque único.
As your experience and also confidence grows, you will find that you have extra natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your individual tastes with time. Whether you want to serve a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make basic changes to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes in a timely manner. As for fundamental food preparation abilities for beginners you do not require to learn them but only if you grasp some simple cooking techniques.
This isn't a full overview to quick as well as simple lunch dishes however its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Award-winning Ramen de Gallina. Thank you very much for reading. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment